disclaimer   -   contact   -   vacatures   -   adverteren

anime & manga recenties
anime & manga forum
anime & manga nieuws
filler

vacatures op Hooivork-Anime


Hooivork-Anime.nl is altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers die mee willen werken deze site groot te maken. We zijn op zoek naar mensen die al even meedraaien in de anime- en mangawereld, niet verlegen zijn om zich voor 100% in te zetten om toch regelmatig wat te plaatsen en daarbij ook nog eens een vlotte schrijfstijl hebben. Zij moeten objectief over een anime of manga kunnen oordelen en ze moeten laten zien dat ze weten waar ze over praten. Het is niet van belang om helemaal up-to-date te zijn met de nieuwste anime en manga, want Hooivork-Anime heeft ook graag recensies van klassiekers.

Recensent zijn op een anime- en mangasite is niet alleen leuk, je kan er ook nog wat aan hebben! Zo kun je dit opnemen in je cv, maar je leert ook meer mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Verder kan Hooivork-Anime je ervaringen aanbieden (zoals gratis conventies, of eventueel een DVDtje hier en daar) als tegenprestatie.

Denk jij dat je deze uitdaging aankunt? Stuur dan een mail naar sollicitatie[a]hooivork-anime.nl. Stuur daarbij twee zelfgeschreven recensies mee. Het maakt niet uit of deze titels al opgenomen zijn in onze database of niet. Dan zullen wij de recensies bekijken en aan de hand daarvan oordelen wij of we jou wl of net aannemen. We zullen onze keuze echter altijd volop beargumenteren, welke keuze wij ook maken.

Hopelijk zien we je dan zo snel mogelijk als onderdeel van ons team!