disclaimer   -   contact   -   vacatures   -   adverteren

anime & manga recenties
anime & manga forum
anime & manga nieuws
filler

.hack//Intermezzo


Alternatieve titels
- .hack//SIGN Episode 27
- .hack//Another Story
Genre Shounen ( Science Fiction Fantasy )
Type Special
Formaat 1 (20 min.)
Animatie productie Bee Train
Regie Kouichi MASHIMO
Muziek Yuki KAJIURA
Jaar 2003


Wat is het verhaal achter Mimiru? In deze filler special van .hack die als extra op de oorspronkelijke DVD zat kom je het te weten. Je ziet hoe Mimiru opgroeide in The World. Tevens komen we enkele zeer excentrieke personages tegen uit Mimiru's verleden (waaronder Bear)en leren we dat ze wat buitengewone ervaringen rijker werd in deze periode.


Plus punten Een aardige toevoeging aan .hack//SIGN
Min punten Niet veel meer dan datBij anime zie je wel vaker dat er op de DVD collectie een extra aflevering wordt gezet die niet op de televisie verschenen is. Zo hebben de kopers van de serie ook nog een extraatje en het is tevens een duidelijk verschil met de bootlegvariant. Sommige extra's (zoals bij Chobits episode 27) bevatten niets nieuws en zijn voornamelijk een recap episode, maar dat is lang niet altijd het geval en gelukkig geldt dit ook voor .hack//Intermezzo.

Het verhaal van Mimiru's verleden is vermakelijk en duidelijk. In niet meer dan twintig minuten is er echter weinig tijd om in details te treden. .hack//Intermezzo heeft dan ook wat meer actie dan de SIGN-serie omdat de laatste, met zijn 26 episodes, niet alleen de tijd kon nemen maar ook duidelijk nam. En het is vooral daardoor dat ik me afvraag waarom de makers niet gewoon probeerden om de personages in .hack//SIGN uit te diepen in plaats van daarna.

Intermezzo is genietbaar voor de vele .hack fans die altijd meer willen, maar heeft verder weinig extra's te bieden.


60
70
80
75
80
73