disclaimer   -   contact   -   vacatures   -   adverteren

anime & manga recenties
anime & manga forum
anime & manga nieuws
filler

adverteren op Hooivork-Anime


Op Hooivork-Anime is er altijd plaats voor advertenties. Zo hebben wij een grote banner bovenin en twee kleine buttons links onder het menu beschikbaar voor adverteerders.

De buttons zijn blijvend maar de banner is variërend. Dit wil zeggen dat de banner ruimte geeft voor meerdere adverteerders. Afhankelijk van de prijs bent u met uw banner voor bijvoorbeeld veertig of zestig procent aantal van de laadtijd zichtbaar op de site. Er is maximaal plaats voor drie adverteerders. Afhankelijk van wat zij betalen worden de percentages berekend. Mochten ze allen hetzelfde bedrag betalen zullen zij ook allemaal even vaak zichtbaar zijn op de site.

Hetzelfde systeem is ook beschikbaar voor het forum. Echter is hier plaats voor maximaal twee adverteerders. De prijzen van het adverteren op het forum liggen hoger dan de site, omdat het forum drukker bezocht wordt.

Voor alle advertenties geldt dat ze allen een jaar vaststaan. NŠ dit jaar wordt dit termijn automatisch verlengt tenzij u een maand vůůr de beŽindiging van uw verplichte jaar aangeeft dat u wilt stoppen. Verder accepteert Hooivork-Anime alleen adverteerders die een site, winkel of iets dergelijks hebben die aan anime of Japan verwante producten aanbieden.

Voor meer informatie over de exacte prijzen e.d. verzoeken wij u een mail te sturen naar adverteren[a]hooivork-anime.nl. Dan krijgt u van ons een mail waarin we u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden en de financiŽle kosten die daaraan vastzitten.